IM 9520 Yeni Model NIR Un Analiz Cihazı

Perten Inframatic 9520 - Yeni Model NIR Un Analiz Cihazı

Perten Instruments, 50 yılı aşkın süredir un fabrikaları ve unlu mamül üreticilerine analiz cihazları sunmaktadır. IM 9520, un, irmik ve kepek için özel yeni model NIR analiz cihazıdır. 30 saniyeden kısa bir sürede kül, rutubet, protein ve diğer bir çok parametre için doğru ve güvenilir sonuçlar verir.

IM 9520, un üretimini takip etmek ve uygun üretim ayarı yapmak için eşsiz veriler sunar. Hızlı sonuçlarla üretimde iyileştirmeler anında uygulanabilir. Un kalitesi tüm unlu mamüller için temel husustur. İstenilen özelliklere uygun ürünün üretilmesi son derece önemlidir. Inframatic 9520 ile un, uzun süren kimyasal yöntemler olmadan çok hassas şekilde kontrol edilebilir ve istenilen değerlerde üretilmesi sağlanabilir. 

Özellik ve Faydaları

Güvenilirlik

Yüksek kaliteli parçalardan üretilmiş modülleri ile Inframatic 9520'nin sağlam yapısı, uzun süreli güvenilirliği garanti eder.

Kullanıma hazır kalibrasyonlar

Inframatic 9520 kullanıma hazır global kalibrasyonlarla teslim edilir. Bir çok un tipi için farklı kalibrasyonlar mevcuttur. Inframatic 95 serisi, farklı hasat mevsimlerine ait numunelerle oluşturulmuş kalibrasyon veritabanına sahiptir. 

Uzaktan cihaz yönetimi

Web tabanlı raporlama ve Perten Instruments tarafından sağlanan NetPlus ağ platformu, cihazın uzaktaki herhangi bir yerden erişilebilir olmasını sağlar.

Kolay Kullanım

Anlaşılır menüleri ile geniş renkli dokunmatik ekran, hem cihazı kullanmayı hem de analiz sonuçlarını okumayı kolaylaştırır. Analizleri olabildiğince hızlı ve güvenli hale getirmek için kullanıcı arayüzü kullanıcı dostu olarak tasarlanmıştır. Perten tarafından tasarlanmış un modulünün rahat ve basit kullanımı sayesinde, dolum ünitesi ile küvet analizden önce kolayca doldurulur ve kullanıcıdan kaynaklanabilecek hatalara izin vermez.

Teknik Özellikleri

Ürünler Buğday unu, İrmik, Çavdar unu, Buğday kepeği ve diğerleri
Parametreler Rutubet, Protein, Kül, Yaş gluten, Beyazlık ve daha fazlası
Analiz Süresi ~25 s
Analiz Prensibi Yakın Kızılötesi İletim (NIT)
Dalgaboyu Aralığı 570-1100 nm
Boyutları (E x B x Y) 485 x 370 x 335 mm
Ağırlık 34 kg
Regresyon Metodları PLS (Partial Least Squares), ANN (Artificial Neural Networks),             HR (Honigs Regression), Classification (Sınıflandırma)
Arayüzleri Ethernet (LAN), 4 USB bağlantı noktası
Ekran 12” LCD renkli dokunmatik ekran
Koruma Toz ve nem korumalı

Teklif İsteyin