FN 1500

FN 1500, daha küçük bir un değirmeni için mükemmel Falling Number® sistemidir. Yazıcıya sahip bir kontrol ünitesi, tuş takımı ve yerel bir dile ayarlanabilen küçük bir ekran ile donatılmış otomatik bir tek analiz sistemidir.

Fungal Falling Number

FN 1500, fungal alfa-amilaz ilavesiyle unları test etme seçeneği ile sipariş edilebilir.

Dahili yazıcı

Dahili yazıcı, analiz sonuçlarının bir çıktısını verir.

Numune kimlik kaydı

Çıktıya ve bağlı herhangi bir bilgisayara gönderilen verilere numune kimliği eklemek için, tuş takımından veya barkod okuyucusu bağlayarak bir sayı girebilirsiniz.

Bağlantı

FN 1500, analizden sonra Falling Number® sonuçlarının bağlı bir bilgisayara otomatik olarak gönderilmesini sağlayan bir RS-232 bağlantısıyla donatılmıştır. Bu, LIMS sisteminde sonuçların alınmasını mümkün kılar.

Paçallama Optimizasyonu 

İki grup tahıl veya unun bir karışımının Falling Number® değeri, iki Falling Number® değerinin ortalamasıyla aynı değildir. Doğru değeri ve doğru sonucu elde etmek için FN 1500'ün hesaplama özelliğini kullanabilirsiniz.

Rakım Ayarı 

Falling Number® metodu deniz seviyesinden 600 metre üzerinde kullanıldığında, bu yükseklikteki suyun kaynama noktasının daha düşük olması sebebiyle sonuç düzeltilmesine ihtiyaç duyar. Bu özelliği etkinleştirirseniz, FN 1500, Falling Number® sonucunu otomatik olarak ayarlayacak şekilde ayarlanabilir.


Teklif İsteyin